Palvelut

Ammattitaitoinen palvelu on meille sydämen asia.

Malmin Luontaistuntijat palvelevat vankalla ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella sinun hyvinvointisi parhaaksi. Palvelussa otetaan aina huomioon asiakkaan mahdolliset allergiat ja sairaudet sekä jo käytössä olevat lisäravinteet ja lääkitykset.

 

Teemapäivät

  • Yhteistyökumppanit käyvät maistattamassa tuotteitaan ja kertomassa hyvinvoinnista pitkin vuotta, teemoja on useita mm. kollageeni.
  • Homeopaatti vierailee liikkeessä aina aika ajoin ja hänen vastaanotolleen on mahdollista varata henkilökohtainen aika.
  • Mittauspäiviä järjestetään monia erilaisia, kuten vitamiiniarvojen, kolesterolin, verenpaineen, verensokerin, hemoglobiinin, luuntiheyden ja kehonkoostumuksen mittauksia.
  • Elävänravinnon kakkukestit järjestetään joka kesä vuosittain, johon olet tervetullut herkuttelemaan!

Kaikista teemapäivistä ilmoitetaan täällä "Ajankohtaista" -osiossa ja Luontaistuntija Malmi -Facebook-sivuilla. 
Yhteistyökumppaneiden teemapäiville ei tarvitse ilmoittautua, voit vain tulla liikkeeseen tapaamaan heitä päivän aikana. Homeopaatin vastaanotolle ja mittauksiin tehdään ajanvaraus joko liikkeestä käsin tai soittamalla (09)3858204.

 

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Luontaistuntijoiden palvelulle Avainlippu-tunnuksen käyttöoikeuden.
Käyttöoikeuden saamisen mahdollisti ketjumme alan paras koulutustausta ja toisinaan hyvin vaativat myyntitilanteet. Työskentelyssä on tunnettava ravintofysiologiaa, eri sairauksien syitä ja oireita, sairauksien ruokavaliohoitoja, yrttien ja ravintoaineiden vaikutuksia sekä luonnonmukaisen tuotannon ja luonnonkosmetiikan periaatteita. Lisäksi on osattava ottaa huomioon asiakkaan mahdollisen sairauden ja lääkityksen asettamat rajoitukset.

 

 
Tervetuloa kotimaiseen palvelevaan asiantuntija-myymälään Malmille!